42,0970$% 0,23
48,3610€% 0,44
54,9576£% 0,24
5.343,65%-1,43
8.927,00%-1,30



”Saadet Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı İsmail Bedir Kemalpaşa’da yaşanan Cumhurbaşkanına hakaret olayı ilgili açıklama yaptı.

İsmail Bedir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en yüksek makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamına, halkın iradesi ile seçilmiş olan Cumhurbaşkanına yapılan ağır hakaretleri kabul etmemiz asla mümkün değildir.
Tüm bunların yanında “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturu ile bu hatayı yapan gençlerin gerçekleştirdikleri eylemin yanlış olduğunu cezaevi tehdidi ile değil, Milli Değerlerimizde böyle bir şeyin olmayacağını öğretmemizin, daha faydalı olacağını düşünüyoruz.
Tüm unsurları ile birbirine hakaret etmeyen, birbirini dinleyen, kardeşçe yaşamın gerekliliğini hem iktidar hem de muhalefet kanadına tekrar hatırlatıyor, ‘’ YAŞANABİLİR TÜRKİYE’’ hayalimizin gerçekleşeceğine yürekten inanıyoruz”



Ak Partili Engin Karakaya’dan Sert Tepki”Hakaretle Siyaset Olmaz, Milletimiz Bu Oyuna Gelmez”
1
KIZILATEŞ “KİRAZLI MEYDANI BORÇLARIN YAYINLANMASINI BEKLİYOR”
68283 kez okundu
2
KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NDE YÖNETİM KADROSU ŞEKİLLENİYOR
35349 kez okundu
3
KEMALPAŞA’DAN 4 İSİM YRP’DEN ADAY GÖSTERİLDİ
34581 kez okundu
4
UĞURLU, BİNLERCE DESTEKÇİSİ İLE ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
26017 kez okundu
5
KIRKPINAR YENİDEN ADAY
14599 kez okundu