42,0970$% 0,23
48,3610€% 0,44
54,9576£% 0,24
5.343,65%-1,43
8.927,00%-1,30



İzmir Ülkü Ocakları 5.Bölge Başkanı Coşkun Ozan Akçay, Anahtar Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ayhan Akyüz’ün açıklamalarına itafen bir açıklama paylaştı.

Coşkun Ozan Akçay açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Milliyetçi Hareket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok’un üzerinden aslında çağımızın Bilge Kağanı Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Terörsüz Türkiye” idealine dil uzatmak, sadece Milliyetçi Hareket’e değil, bu milletin bin yıllık kardeşliğine ve vatan bütünlüğüne yapılmış bir saygısızlıktır.
Anahtar Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı’nın kaleme aldığı sözde eleştiri yazısı, bilgi eksikliğinin değil, kasıtlı bir milli şuursuzluğun ürünüdür.
Keşke bu refleksi; dünü, bugünü, yarını ve siyasi müktesebatı olmayan, Büyük Birliğin dümencisi, Nizamı Âlemin Alemcisi, İYİ Partinin gevezesi, Anahtar Partisinin daldan dala gezen genel başkanlarına ithafen, HDP’li Fatma Kurtulanın “O koltuklarda HDP’nin oylarıyla oturuyorsunuz.” dediğinde de gösterebilseydi…

İşte bu yüzden altını çizerek söylüyorum ki siyasi kazanımı sıfır olan nerden fonlandığı belli olmayan alalade bir Parti’nin tecrübesiz ilçe başkanı da haddini bilmelidir.
Sayın Devlet Bahçeli, bu ülkenin huzuru ve güvenliği için kırk yıldır terörle mücadele eden devlet iradesinin, Türk Milleti’nin ve şehitlerimizin sesidir.
“Terörsüz Türkiye” demek; terörle pazarlık değil, terörün kökünü kazımak demektir.
Bu kavramı çarpıtmak, terörle mücadelenin en kararlı liderini hedef almak, ya gaflettir ya da ihanetin sınırına dayanmış bir şuursuzluktur.

Kaldı ki; bugün milliyetçilik nutukları atan Anahtar Partisi’nin Genel Başkanı, dün İYİ Parti saflarındayken HDP’nin desteğiyle aynı seçim ittifaklarında yer aldı.
O gün HDP ile yan yana durmaktan çekinmeyenlerin bugün terörle mücadeleyi sorgulaması, en hafif tabirle utanmazlıktır.
Türk Milliyetçiliği, o kirli masalarda değil; şehit cenazelerinde, sınır hattında, devletin yanında durarak yaşanır.
Devlet Bahçeli Beyefendi’nin duruşu nettir:
Ne terörle pazarlık, ne bölücüyle müzakere, ne de milletin birliğini zedeleyecek bir adıma izin!
Bu ülkenin düşmanı bellidir, dostu bellidir.
MHP’nin ve Ülkücü Hareket’in yolu, devletin bekası ve milletin birliği yoludur.
Anahtar Partisi’nin ilçe başkanı bilmelidir ki;
Lider Devlet Bahçeli’ye dil uzatmak, bu milletin sabrına dokunmaktır.
Biz, o sabrı sınatmayız.
Bizim milliyetçiliğimiz; hamasetle değil, imanla ve sadakatle yaşanır.
Türk Milleti her şeyin farkındadır.
Kim vatanın yanında, kim terörün gölgesinde; kim devletle omuz omuza, kim dış güçlerle kol kola hepsini görmektedir.
Biz, Türk Milliyetçileri olarak; Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizdiği istikamette, Terörsüz Türkiye idealine inanıyor, şehitlerimizin ruhunu inciten bu sığ söylemlere karşı dimdik duruyoruz.
Bu milletin yolu bellidir: Devletle bir, milletle diri, terörle amansız mücadele! Yaşasın Türk Milleti! Yaşasın Devlet Bahçeli! Yaşasın terörsüz, bağımsız, güçlü Türkiye!”


Kemalpaşalıların Mesajı Net: “Belediye Binası Değil, Yaşanabilir Kent İstiyoruz”
1
KIZILATEŞ “KİRAZLI MEYDANI BORÇLARIN YAYINLANMASINI BEKLİYOR”
68193 kez okundu
2
KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NDE YÖNETİM KADROSU ŞEKİLLENİYOR
35349 kez okundu
3
KEMALPAŞA’DAN 4 İSİM YRP’DEN ADAY GÖSTERİLDİ
34581 kez okundu
4
UĞURLU, BİNLERCE DESTEKÇİSİ İLE ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
26017 kez okundu
5
KIRKPINAR YENİDEN ADAY
14599 kez okundu