43,1901$% 0.07
50,3306€% 0.06
58,0551£% 0.07
6.416,61%0,85
10.531,00%1,02



Av. Necla Nida Karadayı ve Av. Sait Berk Çam tarafından kurulan Karaçam Avukatlık Bürosunun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Eski Tapu Müdürü Seyit Ali Çam’ın oğlu Av. Sait Berk Çam ve Av. Necla Nida Karadayı tarafından kurulan Karaçam Avukatlık bürosunun resmi açılışı yapıldı. Açılış törenine Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özdemir, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Türkiz İlkcoşkun, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Salih Şen, KOSBİ Bölge Müdürü Mükremin Zülkadiroğlu, Eko Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım sağladı.
Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı’da yeni açılan Karaçam Avukatlık bürosunun hayırlı olması dileklerini ileterek, genç Avukatlara başarılar diledi.
Av. Sait Berk Çam kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ailesine ve katılım sağlayan herkese kendisi ve ortağı Av. Necla Nida Karadayı adına teşekkürlerini sundu.









HALİL BÜLBÜL AK PARTİ’DEN ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
1
KIZILATEŞ “KİRAZLI MEYDANI BORÇLARIN YAYINLANMASINI BEKLİYOR”
91220 kez okundu
2
KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NDE YÖNETİM KADROSU ŞEKİLLENİYOR
35400 kez okundu
3
KEMALPAŞA’DAN 4 İSİM YRP’DEN ADAY GÖSTERİLDİ
34635 kez okundu
4
UĞURLU, BİNLERCE DESTEKÇİSİ İLE ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
26097 kez okundu
5
KIRKPINAR YENİDEN ADAY
14621 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.